#1 Mikä lyhytvideo.fi?

cropped-lyhytvideo-color-w-tp.png

Haluatko parantaa yrityksesi brändimielikuvaa tai auttaa asiakkaitasi ymmärtämään paremmin tuotettasi tai palveluasi? Jos vastasit kyllä, videotuotanto on mitä todennäköisimmin paras ratkaisu yrityksellesi.

Videoiden avulla yrityksen on helppo parantaa brändimielikuvaansa, selittää tuotteitaan ja palveluitaan asiakkailleen sekä lisätä myyntiä. Videotuotantoon kannattaa siis panostaa, sillä se sisältää monia erilaisia hyötyjä yrityksille.  

Lyhytvideo.fi on videotuotannon ammattilaisista koostuva tiimi. Autamme asiakkaitamme selittämään tuotteen tai palvelun ydinhyödyt 60 sekunnissa, parantamaan brändimielikuvaa sekä lisäämään myyntiä.  

Tarjoamamme videotuotantopalvelut voidaan jakaa karkeasti kolmeen eri kategoriaan, jotka ovat:  

Selitysvideot: Selitysvideoilla voidaan selittää yrityksen toimintaa, tuotteita tai palveluita. Ne ovat hyödyllisiä esimerkiksi silloin, kun halutaan selittää asiakkaille, miten tuote tai palvelu toimii ja millaisia hyötyjä se tarjoaa. Selitysvideoita käytetään usein esimerkiksi verkkosivuilla, asiakastapaamisissa sekä somemainonnassa. 

Yritysvideot: Yritysvideoilla voidaan esitellä yritystä ja sen toimintaa. Videoiden avulla on mahdollista luoda lisäarvoa yrityksen brändille sekä tarjota asiakkaille uutta näkökulmaa yrityksestä ja sen tuotteista ja palveluista. Yritysvideoita käytetään usein esimerkiksi yrityksen verkkosivuilla sekä somekanavissa.  

Somevideot: Somevideot ovat lyhyitä ja tiivistettyjä videoita, joilla voidaan esitellä yrityksen tuotteita tai palveluita sekä lisätä tunnettavuutta yrityksestä. Somevideot sopivat erinomaisesti esimerkiksi TikTokkiin tai Instagram reelsiin. Lisäksi esimerkiksi Youtube-videoiden avulla voidaan luoda laadukasta sisältöä sekä lisätä yrityksen näkyvyyttä hakukoneissa.  

Jos haluat saada lisätietoja videotuotannosta sekä siitä, miten se voi auttaa yritystäsi, ota yhteyttä joel.hietikko@lyhytvideo.fi tai kotisivujemme yhteydenottolomakkeella.  

Jaa artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn
Joel Hietikko, CCO / FOUNDER

Joel Hietikko, CCO / FOUNDER

Kirjoittaja on Lyhytvideo.fi perustajaosakas ja luova johtaja.

Pyydä tarjous nyt

Teemme yrityksellesi tuotantoehdotuksen ilman sitoumuksia.