#2 Esittelyssä: Joel Hietikko

20220317_135634

Kuka olen ja mistä vastaan Lyhytvideossa? 

Olen Joel Hietikko, toinen Lyhytvideon perustajista. Toimin Lyhytvideon tiimissä myynnin ja suunnittelun parissa. Mun rooli on varmistaa, että asiakas tietää mitä on ostamassa ja ennen kaikkea miksi. Tästä syystä pyrin aina tutustumaan asiakkaisiimme niin hyvin kuin mahdollista. Siksi mulle on tärkeää, että meidän asiakkaat on hyviä tyyppejä. Hyvien tyyppien kanssa kun tuppaa yleensä olemaan A. hauskempaa B. tehokkaampaa työskennellä.  

Miten päädyin yrittäjäksi? 

Siinä on muuten hyvä kysymys. Kasvoin nimittäin perheessä, jossa isä oli yrittäjä 90-luvun lamasuomessa ja se tarina ei ole välttämättä iloisin. Näin ollen pidin pitkään yrittäjyyttä liian suurena riskinä, kunnes päädyin puolivahingossa vuonna 2018 myymään vakuutuksia oman toiminimen alla. Oikeastaan koko aikuisikäni olen työskennellyt pääosin myyntitehtävissä ja näistä on kasautunut roppakaupalla osaamista myyntiin. Lyhytvideo syntyi kahden pöljän kaveruksen halusta tehdä jotain omaa juttua. Alun perin meillä oli ajatuksena perustaa verkkokauppa, mutta perustettiin sitten videomarkkinointifirma. Tämä oikeastaan kuvaa mua melko hyvin ihmisenä, olen aika opportunisti ja tartun melko herkästi mahdollisuuksiin joita elämä tuo eteen. Niin ja on mulla media-alan pohjakoulutus, eli tavallaan palasin koulutustaustaani vastaavaan duuniin. 

Mitä teen vapaa-ajalla? 

Vapaa-ajalla tykkään heitellä kesäisin muovilättyjä metsässä ja talvisin juosta reikäpallon perässä sisäliikuntahallissa. Lisäksi musiikki, taide ja kirjoittaminen on aina ollut lähellä sydäntä ja olenpa yhden runokirjankin julkaissut vuonna 2019.  

Tavoitteet vuonna 2022 

Henkilökohtainen tavoitteeni vuonna 2022 on oppia nauttimaan hetkestä, tarttumaan mahdollisuuksiin ja oppia vastoinkäymisistä. Lisäksi tietysti haluan kasvattaa Lyhytvideon brändiä ja tehdä meistä ”ihan oikean” firman, sillä vakuutusedustaminen jää syrjään ja tilalle hyppään päätoimiseksi yrittäjäksi Lyhytvideoon. Aika näyttää millainen seikkailu tästä kehkeytyy. 

Jaa artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn
Joel Hietikko, CCO / FOUNDER

Joel Hietikko, CCO / FOUNDER

Kirjoittaja on Lyhytvideo.fi perustajaosakas ja luova johtaja.

Pyydä tarjous nyt

Teemme yrityksellesi tuotantoehdotuksen ilman sitoumuksia.