Palvelumme

Tavoitteenamme on tuottaa asiakkaillemme videoita joilla on arvoa. Video on viestinnän välineenä ylivertainen työkalu. Se on paras keino viestittää tunnetta, myydä ideaa tai selkeyttää jonkin tuotteen tai palvelun hyötyä. 

Palveluihimme kuuluu esimerkiksi animoidut videot, yritysvideot, brändivideot, selitysvideot, visuaalisen asiakaskokemuksen kehittäminen sekä TikTok-markkinointi.

Näyttökuva 2022-3-18 kello 14.20.33

Animaatiot

Selitysvideolla viestit ymmärrettävästi miksi juuri sinun palveluitasi tulisi ostaa. Animaatio on mitä parhain keino visualisoida ja selkeyttää viestintää. 

sharegrid-615822-unsplash.jpg

Yritysvideot

Yritysvideolla luot brändillesi arvoa ja saat asiakkaasi muistamaan yrityksesi. Referenssivideot, brändivideot ja lyhytvideot laatutakuulla.

Tuotantoprosessi

Aloitus
Aloituspalaveri

Alussa tavoitteenamme on tutustua mahdollisimman tarkasti liiketoimintaanne. Kartoitamme lähtökohdat videotuotannolle ja kirkastamme videotuotannon tavoitteet. Lisäksi aikataulutamme tuotannon.

Suunnitelu
Ensimmäinen palautekierros

Suunnitteluvaiheessa luomme videolle käsikirjoituksen, jonka esittelemme teille. Tässä vaiheessa alkaa ensimmäinen palautekierros.

Tuotanto
Toinen palautekierros

Tuotantovaiheessa työstämme varsinaisen videon. Tämä osuus sisältää animaatiotuotannoissa piirrostyöt ja kuvaustuotannoissa kuvauspäivän. 

Viimeistely
Viimeinen palautekierros

Videotuotannon viimeinen vaihe. Animaatiotuotannoissa kuvat laitetaan liikkumaan ja kuvaustuotannoissa on vuorossa videoiden jälkikäsittely. Tämä on samalla viimeinen palautekierros.