Usein kysytyt kysymykset

Toteutamme pääasiassa 2D-piirroksina toteutettuja animaatioita, mutta mikäli tarvitset 3D-animaatiota, niin kysy lisää ja jutellaan!

Keskimäärin projektin valmistumiseen menee 1-3 viikkoa suunnittelupalaverista alkaen, riippuen projektin sisällöstä ja siitä kuinka nopeasti vastaatte puhelimeen, kun tarvitsemme mielipidettänne.

Animaatiovideon keskeiset työvaiheet ovat suunnittelu, käsikirjoittaminen ja piirtäminen, sekä animointi. Palautekierroksia ja epäolennaista läpänheittoa unohtamatta.

Animaatiovideon hintahaitari on yleisimmillään 2000-7500€ videon pituudesta, käyttötarkoituksesta ja työmäärästä riippuen. Yksinkertainen tekstien ja symbolien avulla toteutettu lyhyt animaatio on edullisempi tuottaa, kuin hahmojen ja tapahtumaympäristön luominen. Piirtäminen on kuitenkin aina animoinnin suurin työvaihe.

Videokuvauspuolella toteutamme pääasiassa henkilöhaastatteluja, asiakaskokemusvideoita ja brändivideoita. Myös kevyet somemainostuotannot kuuluvat osaamisalueeseemme. 

Tämä on pitkälti riippuvainen siitä, mitä kuvataan. Nopeimmillaan esimerkiksi henkilöhaastattelu on toteutettavissa jopa muutamassa päivässä ja pidemmät brändivideot, jotka vaativat enemmän suunnittelutyötä, jälkituotantoa ja huulenheittoa valmistuvat 2-6 viikossa.

Kuvaustuotannon hintahaitari on n. 1000-30000€. Edullisimpia tuotantoja ovat henkilöhaastattelut, kun taas päräyttävät brändivideot, joissa ajetaan Porschella ja poltetaan sikaria maksavat enemmän.

Saat käyttää videota kaikissa somekanavissa, kotisivuillasi, messuilla, aamupalavereissa, myyntipalavereissa, kansainvälisen avaruusaseman monitoreissa ja tietty mummolan putkitelkkarissa, mutta muita TV-tuotantoja emme toistaiseksi tee.

Komeita, älykkäitä, karismaattisia ja huumorintajuisia. Suorastaan unelmavävyjä.
Niin, ja vaatimattomia. Ei vaan ihan oikeasti ollaan rentoja tyyppejä, jotka ei ota asioita liian vakavissaan.

Komeuden, älykkyyden, karismaattisuuden ja hyvän huumorin lisäksi, meiltä saat varmasti laadukasta kamaa ja hintakin on vähintään kohtuullinen.

Pyydä tarjous nyt

Teemme yrityksellesi tuotantoehdotuksen ilman sitoumuksia.